Creatia este o cautare care implica efort si incertitudini

Creatia este o cautare care implica efort si incertitudini.

Este adevarat. Ca sa pot sa-mi creez blogul meu mi-au trebuit anumite cunostinte cum ar fi: cum se face un blog, cum adaugi un nou text (post), cum actualizezi anumite versiuni ale blogului si, cel mai important, cum sa atragi oameni sa-ti viziteze blogul.  A trebuit, deci, sa invat multe de pe Internet despre WordPress (platforma pe care e blogul meu), sa imi aleg designul, sa decid fontul, culorile, marimea scrisului si asa mai departe.

Inainte de toate, insa, am ales o tema principala pentru siteul meu si am pregatit cateva idei de posturi despre acea tema (am incercat sa scriu despre excursiile mele si despre festivalurile la care am fost, dar nu prea am primit vizitatori). Asa ca am incercat altceva, desi nu eram foarte sigura de rezultat. Asa e in viata, trebuie sa muncesti mult pana obtii rezultate! M-am decis sa scriu in romana, texte de varsta mea, evident, si poate asa sa fiu cunoscuta in Romania, scriind despre un subiect care este foarte cautat de copii: rezumate, caracterizari si demonstratii la limba si literatura romana.

Prima data am scris rezumatul la “Sobieski si romanii” de Costache Negruzzi, si intr-o luna am avut 2000 de vizualizari pe blog din diferite parti ale tarii. Am avut noroc, am gasit reteta corecta. Am si mesaje de multumire de la alti copii.

Acum eu scriu cam o data pe saptamana si sper sa ajung la 10.000 de vizualizari pe luna. Sunt fericita pentru ca am atins telul pe care doream sa il ating: sa am un blog cunoscut. Trebuie ca in viitor sa muncesc mult, sa am multe postari si sa atrag multi cititori.

Comments

One response to “Creatia este o cautare care implica efort si incertitudini”

  1. Stefi Avatar
    Stefi

    Îmi place faptul c? ai spus cine este vinovat de comportamentul gre?it al b?iatului
    Acesta este un fapt foarte bun din punctul meu de vedere .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *